Servicetechnicus

Hou je van techniek en zoek je een afwisselende job met veel klantencontact? Word dan servicetechnicus bij AEG (Electrolux)! Je repareert groothuishoudelijke apparaten (bv. wasmachines, drogers en keukenapparatuur) van de merken AEG, Electrolux en Zanussi bij onze klanten thuis. Sounds good? Lees dan snel verder.

Een dag op het werk

Na een grondig opleidingstraject in ons training center in Alphen aan den Rijn werk je volledig zelfstandig in je eigen regio, momenteel zijn we vooral op zoek naar versterking in de regio’s Randstad en Zuid-Nederland.

Jouw dag start met het doornemen van jouw planning. Je kijkt in je bestelwagen na of de benodigde werkuitrusting en onderdelen aanwezig zijn. Vervolgens ga je op weg.

Je gaat bij klanten thuis de defecte apparaten repareren waarna je het correcte gebruik ervan toelicht. Ook advies geven over het vervangen van apparatuur en de verkoop van onderhoudsproducten, accessoires en servicecontracten behoren tot je takenpakket.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Klant is koning. Je begrijpt wat belangrijk is voor onze klanten en je helpt hen graag verder. Bij jou staat de klant echt centraal. Je goede humeur en je optimisme werken aanstekelijk en zorgen voor de allerbeste klantenervaring.
  • Je bent technisch sterk. Je kent je vak en je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen elektriciteit, elektromechanica en/of elektronica. Ook kennis van koeltechniek? Dan heb je een streepje voor! Je AEG-productkennis hou je up-to-date door regelmatig opleidingen te volgen in ons eigen training center of via onze online tools.
  • Je gaat volledig zelfstandig aan het werk. Je beschikt over een geldig rijbewijs en je bent qua rijgedrag een voorbeeld voor andere weggebruikers.

Wat bieden we jou aan?

  • Een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden (zoals 40 vrije dagen, korting op onze producten, een fietsleaseplan, deelname aan collectieve verzekeringen, ...) in een internationaal bedrijf met een uitstekende reputatie als marktleider.
  • Een uitgebreid opleidingstraject met constante bijscholing en begeleiding (online, in ons training center in Alphen aan den Rijn en on-the-job training).
  • Een bedrijfscultuur met veel aandacht voor innovatie, digitalisering, duurzaamheid en een aangename werkomgeving.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!